Kuřecí Korma Hajdbarád
Specialita královské rodiny z Hajdarábádu. Přes noc naložené kousky kuřecích prsíček v marinádě z pasty z kešu oříšků, jogurtu, kardamomu, muškátového květu a muškátového oříšku, orestované v tandooru. Maso se dále upravuje v omáčce z čerstvého koriandru a máty, cibulky, rajčat, kešu oříšků, smetany a z pasty z čerstvého kokosu.
Kuře Chettinad
Chettinad je region v jižní Indii. Na tuto poměrně specifickou omáčku se používá několik velice rozličných ingrediencí jako mák, semínka fenyklu a koriandru, bedrník anýz, kokos, tamarind, lístky kari a skořice.
Kuře Kadai
Kousky kuřecích prsíček vařené v hustší omáčce z cibulky, rajčat a kapií. Kadaiskou omáčku tvoří směs koření – semínek koriandru, římského kmínu a červených chilli papriček.
Kuře s Pískavicí
Přes noc marinované kuře se zázvorem, česnekem a garam masalou, orestované v tandooru. Dále je povařené na cibulkovorajčatovém základu s krémovou pastou z kešu oříšků a specifickou indickou bylinkou pískavicí.
Krevety Biryani
Krevety vařené s rýží basmati a ghí. Biryani je velice aromatické jídlo ovoněné hřebíčkem, skořicí, kardamomem, bobkovým listem, muškátovým květem, muškátovým oříškem, šafránem, mátou, cibulkou, zázvorem a česnekem.
Organizujeme soukromé eventy
Pořádáte velkou či malou oslavu a nevíte si rady s jídlem pro hosty? My z Masala Vám s tím velice rádi pomůžeme!